Chinese Hoofd-, Nek-, Schoudermassage

De Chinese Hoofd-, Nek-, Schoudermassage is een combinatie van massagetechnieken en acupressuur. Middels deze bijzondere vorm van massage worden blokkades in de spieren en gewrichten van het nekschoudergebied opgeheven.  

Dit geeft een diepe onttspanning en een verbetering van de mobiliteit. Deze massage is zeer geschikt wanneer u veel aan een computer moet werken of langdurig moet autorijden, regelmatig spanningshoofdpijn heeft of stijfheid en pijnklachten heeft van nek, schouders en/of armen. Tevens werkt deze massage zeer preventief, als onderhoud van een goede doorbloeding, energiestroom en ontspanning. 'Voorkomen is beter dan genezen'.

Tarieven Hoofd-, Nek-, Schoudermassage

60 min. € 60,00

Bel mij!

Als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken, vul dit formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Referenties:

"Voor een stevige aanpak van mijn rugklachten ga ik altijd naar Hong. Zij weet precies de juiste plekken in mijn onderrug te vinden. Na haar massages voel ik mij als herboren."

Pieter K.

 

"Jarenlang heb ik enorm veel last van mijn nek en heb ik hoofdpijn. Sinds ik door Hong regelmatig gemasseerd wordt zijn mijn klachten afgenomen en kan ik mij weer concentreren op mijn werk. Ik ben heel blij met de massages van Hong."

Liesbeth V.