Chinese Tui Na Massage

Chinese Tui Na (ook wel aangeduid als Tuina) massage is de voorloper van de Shiatsu massage. Bij Tui Na massage wordt druk uitgeoefend op de meridianen en specifieke acupunctuurpunten, waardoor de disbalans en blokkades in de Qi-stroom (lichaamseigen energie) opgeheven kan worden.


Volgens de Chinese geneeskunde wordt disfunctie van het bewegingsapparaat en ziekte veroorzaakt door onevenwichtigheid en blokkades in de Qi-stroom. Wanneer deze in balans is voelt u zich ontspannen en vitaal.
Tui Na massage is een diepe sederende massagetechniek met roterende bewegingen tijdens het geven van de druk. Het kan daardoor op sommige plaatsen kortdurend gevoelig zijn. Na de massage ervaart u een weldadige ontspanning van uw gehele lichaam.

Tarieven Chinese Tui Na massage 

60 min. € 60,00


Bel mij!

Als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken, vul dit formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Referenties:

"Voor een stevige aanpak van mijn rugklachten ga ik altijd naar Hong. Zij weet precies de juiste plekken in mijn onderrug te vinden. Na haar massages voel ik mij als herboren."

Pieter K.

 

"Jarenlang heb ik enorm veel last van mijn nek en heb ik hoofdpijn. Sinds ik door Hong regelmatig gemasseerd wordt zijn mijn klachten afgenomen en kan ik mij weer concentreren op mijn werk. Ik ben heel blij met de massages van Hong."

Liesbeth V.