Chinese Deep Tissue massage

Wanneer spieren langdurig verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Chinese deep tissue massage is een krachtige langzaam uitgevoerde massagetechniek om het lichaam weer in balans te brengen en de blokkades in het bewegingsapparaat op te heffen. Deze massage bevordert de energiestroom, doorbloeding en de gezondheid.

De Chinese deep tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Uw lichaam kan soms tijdens en na deze intensieve, diepe massage pijnlijk aanvoelen, maar na één of twee dagen neemt deze gevoeligheid af en voelt u zich een stuk beter. Omdat bij deze massage veel afvalstoffen vrij komen, adviseren wij u veel lauw water of kruidenthee te drinken, warm na te douchen en het eerste uur na afloop niet gelijk door te rennen, maar wat rustiger aan te doen, zodat de massage beter in uw lichaam kan doorwerken.

Tarieven Chinese Deep Tissue massage

60 min. € 60,00

Bel mij!

Als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken, vul dit formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Referenties:

"Voor een stevige aanpak van mijn rugklachten ga ik altijd naar Hong. Zij weet precies de juiste plekken in mijn onderrug te vinden. Na haar massages voel ik mij als herboren."

Pieter K.

 

"Jarenlang heb ik enorm veel last van mijn nek en heb ik hoofdpijn. Sinds ik door Hong regelmatig gemasseerd wordt zijn mijn klachten afgenomen en kan ik mij weer concentreren op mijn werk. Ik ben heel blij met de massages van Hong."

Liesbeth V.