Chinese voetmassage

Chinese voetmassage wordt vooraf gegaan door een warm kruidenvoetenbad ter verbetering van de doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen.

Daarna worden de spieren van de voeten, enkels, onderbenen en knieën intensief gemasseerd. Tevens worden reflexzones, acupunctuurpunten en meridianen behandeld.
In China is het heel gebruikelijk voetmassages te ondergaan om je fit en vitaal te voelen en eventuele lichamelijke klachten te behandelen. U behoeft geen klachten te hebben om baat te hebben bij een Chinese voetmassage, die een prettige ontspannende en vitaliserende werking heeft.

Tarieven Chinese Voetmassage

60 min. € 60,00

Bel mij!

Als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken, vul dit formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Referenties:

"Voor een stevige aanpak van mijn rugklachten ga ik altijd naar Hong. Zij weet precies de juiste plekken in mijn onderrug te vinden. Na haar massages voel ik mij als herboren."

Pieter K.

 

"Jarenlang heb ik enorm veel last van mijn nek en heb ik hoofdpijn. Sinds ik door Hong regelmatig gemasseerd wordt zijn mijn klachten afgenomen en kan ik mij weer concentreren op mijn werk. Ik ben heel blij met de massages van Hong."

Liesbeth V.