Traditionele Chinese Medische massage

Traditionele Chinese Medische massage ontspant de spieren, bevordert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen, balanceert lichaam en geest, werkt ontstekingremmend en draagt bij tot afname van stress en slapeloosheid.

Op oudere leeftijd en bij minder bewegen nemen orgaanfuncties af, massage draagt dan bij tot verbetering van de bloedsomloop van het gehele lichaam, bevordert de celstofwisseling en versterkt het immuunsysteem. U voelt zich na deze intensieve massage fit, ontspannen en vitaal.

Traditionele Chinese medische massage kan preventief werken wanneer bestaande stressfactoren niet direct opgeheven kunnen worden. Deze preventieve massagetechnieken vinden hun oorsprong ruim 2000 jaar geleden.

Tarieven Hele lichaam massage / Full body massage

60 min. € 60,00

Bel mij!

Als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken, vul dit formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Referenties:

"Voor een stevige aanpak van mijn rugklachten ga ik altijd naar Hong. Zij weet precies de juiste plekken in mijn onderrug te vinden. Na haar massages voel ik mij als herboren."

Pieter K.

 

"Jarenlang heb ik enorm veel last van mijn nek en heb ik hoofdpijn. Sinds ik door Hong regelmatig gemasseerd wordt zijn mijn klachten afgenomen en kan ik mij weer concentreren op mijn werk. Ik ben heel blij met de massages van Hong."

Liesbeth V.